Available courses

Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv

Category: 20Vv
  • Teacher: GITA INGRIDA STUPELIENĖ

Pasiruošimas patiekalų gaminimui 20Vv (Vida Urbašiūtė)

Category: 20Vv

Lankytojų aptarnavimas 20Vv

Category: 20Vv
  • Teacher: VIDA URBAŠIUTĖ

Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Ingrida Stupelienė)

Category: 20Vv
  • Teacher: GITA INGRIDA STUPELIENĖ

Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Inf. mod.) 20Vv (Ramonienė)

Category: 20Vv

Ugdymo valandėlė 20Vv/20bAMv

Category: 20Vv

Anglų k. 20Vv

Category: 20Vv
  • Teacher: RENATA NAUSĖDAITĖ

Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv

Category: 20Vv
  • Teacher: VILIJA BUDRIKIENĖ

Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv

Category: 20Vv
  • Teacher: DAIVA ANUŽIENĖ