Pereiti į pagrindinį turinį
Šoninis skydelis
Pagrindinis
Daugiau
Lietuvių (lt)
English (en)
Lietuvių (lt)
Prisijungti
Pagrindinis
Kursai
20Vv
20Vv
Kursų kategorijos
Suaugusiųjų ir jaunimo mokymo skyrius IVGnt
Suaugusiųjų ir jaunimo mokymo skyrius IIIGnt
IIGnk
IGnk
8nk
KET
21Vv
PU 10 kl.
IIGj (10 kl.)
PU 9kl. (2021)
IGj (9kl)
19Vv
19TPv gr.
19AMv
19V
Jungtinė 19TPv/19AMv/19Vv
20aAMv/20bAMv
21MCHv
21DAD/DADt
21Eks/Ekst/DAD
21aAMv/21bAMv
20bAMv/20Vv jungtinė
20V
20Vv
20DAD/t
BŪRELIAI
Mokinių taryba
21Vv
Ieškoti kursų
Ieškoti kursų
Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Dėstytojas:
GITA INGRIDA STUPELIENĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui 20Vv (Vida Urbašiūtė)
Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį
Lankytojų aptarnavimas 20Vv
Dėstytojas:
VIDA URBAŠIUTĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Ingrida Stupelienė)
Dėstytojas:
GITA INGRIDA STUPELIENĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Inf. mod.) 20Vv (Ramonienė)
Ugdymo valandėlė 20Vv/20bAMv
Anglų k. 20Vv
Dėstytojas:
RENATA NAUSĖDAITĖ
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Dėstytojas:
VILIJA BUDRIKIENĖ
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Dėstytojas:
DAIVA ANUŽIENĖ