Available courses
Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Category: 20Vv
- Teacher: GITA INGRIDA STUPELIENĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui 20Vv (Vida Urbašiūtė)
Category: 20Vv
Lankytojų aptarnavimas 20Vv
Category: 20Vv
- Teacher: VIDA URBAŠIUTĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Ingrida Stupelienė)
Category: 20Vv
- Teacher: GITA INGRIDA STUPELIENĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Inf. mod.) 20Vv (Ramonienė)
Category: 20Vv
Ugdymo valandėlė 20Vv/20bAMv
Category: 20Vv
Anglų k. 20Vv
Category: 20Vv
- Teacher: RENATA NAUSĖDAITĖ
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Category: 20Vv
- Teacher: VILIJA BUDRIKIENĖ
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Category: 20Vv
- Teacher: DAIVA ANUŽIENĖ