Skip to main content
VŠĮ Kretingos technologijos ir verslo mokyklos VMA
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Lietuvių ‎(lt)‎
Log in
VŠĮ Kretingos technologijos ir verslo mokyklos VMA
Home
  1. Courses
  2. 20Vv

20Vv

Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv

  • Teacher: GITA INGRIDA STUPELIENĖ

Pasiruošimas patiekalų gaminimui 20Vv (Vida Urbašiūtė)

Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį

Lankytojų aptarnavimas 20Vv

  • Teacher: VIDA URBAŠIUTĖ

Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Ingrida Stupelienė)

  • Teacher: GITA INGRIDA STUPELIENĖ

Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Inf. mod.) 20Vv (Ramonienė)

Ugdymo valandėlė 20Vv/20bAMv

Anglų k. 20Vv

  • Teacher: RENATA NAUSĖDAITĖ

Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv

  • Teacher: VILIJA BUDRIKIENĖ

Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv

  • Teacher: DAIVA ANUŽIENĖ
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary

Viešoji įstaiga Kretingos technologijos ir verslo mokykla

Adresas: Kretingos r. sav. Kretingsodžio k. Sodžiaus g. 1C
Telefonas: +370 445 79306
E-paštas: info@kretvm.lt

Administratoriaus telefonas:
37060750498
Administratoriaus E-paštas:
admin@kretvm.lt
Projektas „Profesinio mokymo ir mokymosi visą gyvenimą informacinių sistemų ir registrų plėtra
NR. 09.4.1-ESFA-V-713-02-0001
Powered by Moodle