Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
English (en)
Lietuvių (lt)
Log in
Home
Courses
20Vv
20Vv
Course categories
Suaugusiųjų ir jaunimo mokymo skyrius IVGnt
Suaugusiųjų ir jaunimo mokymo skyrius IIIGnt
IIGnk
IGnk
8nk
KET
21Vv
PU 10 kl.
IIGj (10 kl.)
PU 9kl. (2021)
IGj (9kl)
19Vv
19TPv gr.
19AMv
19V
Jungtinė 19TPv/19AMv/19Vv
20aAMv/20bAMv
21MCHv
21DAD/DADt
21Eks/Ekst/DAD
21aAMv/21bAMv
20bAMv/20Vv jungtinė
20V
20Vv
20DAD/t
BŪRELIAI
Mokinių taryba
21Vv
Search courses
Search courses
Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Teacher:
GITA INGRIDA STUPELIENĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui 20Vv (Vida Urbašiūtė)
Parinkti maisto produktus ir žaliavas, atlikti jų pirminį apdorojimą. Apskaičiuoti reikiamą maisto produktų ir žaliavų kiekį
Lankytojų aptarnavimas 20Vv
Teacher:
VIDA URBAŠIUTĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Ingrida Stupelienė)
Teacher:
GITA INGRIDA STUPELIENĖ
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Inf. mod.) 20Vv (Ramonienė)
Ugdymo valandėlė 20Vv/20bAMv
Anglų k. 20Vv
Teacher:
RENATA NAUSĖDAITĖ
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Teacher:
VILIJA BUDRIKIENĖ
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas 20Vv
Teacher:
DAIVA ANUŽIENĖ